Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN GYCKLARNAS AFTON TILL HYCKLARNAS MORGON

från gycklarnas afton till hycklarnas morgon

allt får ett dråpligt slut

när man byter ut själva sanningen

mot ett sjaskigt substitut

när man curlar ligister som bränner ned bilar

och daltar med terrorism

är nationen på väg mot sin undergång

i ett träsk av liberalism

 

LARZ GUSTAFSSON  5/3 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-03-05 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP