Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brustabletten

minns inte mycket från fysiken och kemin
jag memorerade dom flesta svaren kvällen innan
bara för att klara proven

så jag kan inte förklara vad som händer nu
eller varför
men det jag hör är ljudet av kemiska processer
nånting som luckras upp och ändrar form

det ser inte mycket ut på avstånd
men kommer man nära kan man se
som en detonation i mitt ikea-glas
med vitaminvågor rika på järn
som slår mot glasväggen

det är brustabletten
som färgar vattnet rött

om det bara vore så enkelt
att en brustablett kunde hjälpa




Fri vers (Fri form) av David Gustafsson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-05 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson