Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 15

Gud beskydda oss och bevara oss i Din kärlek.
När ondskan och mörkret nosar efter oss för
att stänga av våra kreativa motorer. 
Hjälp oss att lite på att Du är här med din kraft,
Din glädje och Din underbara frihet.
Vi vill inget annat än att förmedla vidare Ditt
ljus och Din sanning som hjälper oss att förstå
vad som är Din vilja och inte är det.
Öppna våra hjärtan så att Du kan flöda genom oss,
och gör oss frimodiga till att älska och bli älskade. 
Och hjälp oss att som barn hänge oss åt humorn.
Amen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-05 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP