Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en poet.


Betydelse

 

 

så litet kan betyda så mycket

det lilla, lilla stycket

 

missförstå nu inte mina ord

stycket är inte ett "sånt" ord

 

det är de små orden som värmer

som gör att fjärilar svärmar

 

i ens mage de fladdrar omkring

det gör alls ingenting 

 

för jag blir så himla glad

det syns väl på varenda rad

 

tänk så lite som gör dagen ljus

man går som i ett rus

 

tack för det du gör

du borde bli estradör

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-05 15:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Försöker bli estradör
dock publik mig stör
de kastar ruttna ägg
rycker i mitt skägg
skåpar ut mig totalt
i knappar får betalt
växel på grytlock ej
vill ha tillbaks av mig
2019-03-07

  Fulbergarn
Tack själv! :)


2019-03-06

  Cikoria Blå VIP
En fin text.
2019-03-05

  BenGust VIP
Å de lille stycket
blev till rena smycket


2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP