Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quo vadis ?

Hur kan man tro på något

i denna värld

full av motsägelser ? 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-05 15:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
Man kan gott ta det goda till hjärta'
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP