Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åklagaren kontrollerar den svenska enheten som helhet i blått.


Är dem verkligen på riktig luffare-tiggare?

* Är dem verkligen på riktig luffare tiggare? *

 

Ny DNA-forskning visar att svenskar framför allt härstammar från Ukraina av tatarer ursprung. Och det vet jag redan från Görans Persson tid som statsminister och hans rötter.

Jag undrar nu övertygad om att en pluton cirka 4500 av romsk ursprungtiggare som omplacerades i Sverige och som,  Dra på trissor eller Bemästra!

När vi har inte ens kontanter mera på oss eller under madrassen  men ändå vi är ivriga hata tiggarens attityd ,

Utan att dra vettiga slutsatser!

Är dem verkligen på riktig luffare tiggare?

Eller i kristendomsundervisning exemplifierad våra räddare som statuerar mänskliga konstinstallationer, inmonteringar med kunskap om krisen kommer! För att Björnen inte sover…

”Event IS-nordborna svenskar” vi tallar om nu kommer att exkluderas av svenska samhället dvs tatarens svenskhet eller låter vi dem göra jobbet och proklamera smygdiktaturen och dess laggar?

Annars jag kan inte förklara mig hur hamnade Sverige i den situation att inte kunna styra landet så man känner sig delaktig och trygg bara snacka på FB nivå resten är katastrof.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-05 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skyddsänglar
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP