Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öronpluggar

Viljan, nyfikenheten - att vilja dyka ut i världen. (Jag är tyvärr själv mest intresserad av att gräva ner mitt frö och sen förgå.) Jag lyssnar på musik du berättade om och när mina öron nu är trötta låter jag musiken fortsätta utanför dem, ett tunt skrän ur öronklibbiga pluggar som jag kom på mig själv med att kyssa lite tunt, som ljudet som kommer ur dem.




Övriga genrer av kjærlighetssanger
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-05 16:17



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Här fångar du verkligen något.
2019-03-08

  danne //
Javisst får vi för oss att göra lite ovanligheter, kan hända vi är djupt inne i en inre konversation även om musiken fortlöper där i bakgrunden.

Spännande läsning!

2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger