Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Asfalt ska sprängas

det är nog då som skalet
blir trångt, flagar och skrynklas
betydelselöst

och kärnan växer
stor och tung; stark
forcerar

det uppbyggda,
det omsorgsfullt skapade, alla 
plattformer

rasar i striden, i
kriget; i oron
infernot

och kärnan är hotfull,
men så bar och så naken, så
allena i saknad

och det är nog då, ja
det är nog då som
tårar ska flöda

i forsar så vilda och 
asfalt ska sprängas av
maskrosens hopp




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-05 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjusigt
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim