Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Halledudane då utan Halleluja


SNÄLL SAGA OM ÄPPLE

tandlös och oförarglig

gör en figur entré

alla hörs applådera

vilken enorm succé!

snäll saga om ett äpple

rabblas nu inställsamt

publikum tindrar klädsamt

ingenting är rättframt

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2019

 

FOTO: TONY ERIKSSON

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-03-05 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att vilja passa in är klädsamt, men det passar inte mig.
2019-03-06

  Kungskobran VIP
Att predika för dom redan troende är tacksamt
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP