Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till lycka

Att lyckliggöra mig själv

En ofta använd väg

En återvändsgränd

Ett betongblock som spärrar vägen

Bara ett sätt existerar:

Älska sin nästa

En väg smal som en stig

Syns knappt

Ändå är det du

Som omsluter mig och mitt liv

 

Att lyckliggöra dig 

är vägen till lycka

 

Är vägen till min lycka

 

Att synliggöra den

i ord och handling

Det är mitt mål

 

Jag älskar dig,

mycket mera än mig själv

Därför är du så viktig för mig

 

Älskade medmänniska!

 

 

 




Fri vers av Mats VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-05 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP