Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Auhmnodtriemas"





Jag fyller munnen min med vintergäck
och händerna med snörot

Inuti glöder töret
ur höftens bleka kamärr
gryr tid och långfredagsdun

Kvällen reser sig åter ur staden
ini skogsjaget
denna varma lösgjorda Skugga -

- "Varde tjärnblomster, lomrop och rådjurshjärta. Tröst är en längtans Ur
Hans hand bär en hemlighet" -

Dold i Nattspårets Djupa Kors
och Röda Beteshjord -






Fri vers av J-M
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-05 22:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse med djupaste
Poesityngd in i
Skogsjaget
;)
2019-03-06

    Peter Söderqvist
Vackra ödesmättade bilder där stadens mörker och skogens djup växer samman. Du ger längtan en starkare mening i dessa bilder.
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M