Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
personifierad typ affärsbrev, med lycka till!


Vi är engagerade i turismen (det finns arbete)

 

 

Jag letar efter folk för att anställda på Sea side hotell i Mamaia, Eforie Nord, Techirghiol.

Medan vintern och våren fortfarande bestrider överhöghet till sjöss på Svarta havskusten började förberedelser för sommarsäsongen. Jag letar efter folk för att anställda på seaside hotell i Mamaia, Eforie Nord, Techirghiol. Från 1 maj till hösten som säsongen tillåter.

Nya turistbyråer har inlämnat våra erbjudanden, särskilt eftersom portföljen har ökat med minst 500 platser.

Men det stora problemet är fortsatt arbetskraften!

Vi letar efter Hotellstäderskor, servitörer, bartenders och receptionister. resebyråchef: Vi har hotell som medföljer SPA, lekplats, privat strand med språkkunniga guvernanter för barn och Bodyguard, notarie service, tolkar, juridiska översättare.

En ungkvalificerad ung man som vill hyra sig in hos oss som kock lär sig att han erbjuds boende, tre måltider om dagen och en lön på 3 500–4 000 lei.

Det är därför vi söker anställda i alla avdelningar, börjar med pigor, kockar, servitörer, servitörs hjälp. I år öppnar sommarsäsongen officiellt på påsk när cirka 30 000 turister förväntas vid havet.

Rykten som Ryssland skulle ha installerat nukleära missilsystem nära den ukrainska gränsen i Svarta havet. stränder, vist Spänningarna ökade igen i november 2018 efter att Ryssland fångat tre ukrainska fartyg i Svarta havet och hävdade att de hade korsat gränsen till Ryssland i sitt territorialvatten.

Incidenter som inte bör beaktas och skrämma en talare på flera främmande språk som söker arbete i det rumänska turistparadiset.

För mycket rumänsk personal finns inte de föredrog utländska länder på grund av tvångs takt och nyfikenhet, men lönerna är detsamma och ofta går i minus på alla fronter i England, Spanien Cypern eller Italien

Intimideringsmetoder är flera i turism, hat i stället godhet men en arbetssökande bör inte ge gehör till andra spekulanter interess.

De topless stränderna i Svarta havet är en uppenbar accepterad tendens för att modern rumänska kvinnor inte har några hämningar. Night Atmosfären är inspirerad av
Sant Tropez.

"Ryssland, enligt den ukrainska presidenten, behöver förklara varför det installerade S-400 anti-flygplan försvarssystem och antitanksystem i Kerch och Feodosija (Krimhalvön).

Det är absolut oacceptabelt. Vi kommer inte tillåta att Svarta havet militariseras”. berättades till CNN av Ukrainas ledare. Sak som borde tas med nypasalt av billig semesterdyrkare i solen




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-06 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP