Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla du är fantastisk, ingen av oss ska vara ett offer eller hatobjekt.


Repriser Haiku


Ser trötta tankar
sväva i morgonljuset
Dagen ligger på


dessutom varför ska jag finna dig
du vet ju var jag finns. :)

"döda sidor" som tillhör dået vaknar
men det är spindelben
eller en soldat som för pennan

vet inte vad jag ska göra därför gör jag inget
skriver enbart och gräver i arkivet
ingen behöver oja sig över minnesbanken
det var inte tanken
men ogillar å det grövsta bli manipulerad
att tro något som inte är
veklagan = min beklagan våndan över att
gömma sig bakom en mask.

Dalai Lama :
när man blir medveten om sin egen kapacitet och har förtroende för sin förmåga kan man bidra till att skapa en bättre värld.


mitt tålamod är tömt i botten, de regniga dagarna blev bara fler, då jag släppte blockarna
varför ska många festa på mitt kalas och jag måste gå med tiggarstaven ?

nä tack, uppskattar friden utan hämndlystna grannar, blir enbart ett kretslopp tilltron är lika med = 0 !

det är ingen sorgehantering enbart självbevarelsedrift ! behöver min nattsömn utan få orosmoln över kudden!




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-06 03:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så klokt och ändå rörd. Flykten alla behöver. 2019 tiden är en vän och en fiende.
2021-06-12

  morgonstjärna VIP
exakt, men det tog lång tid att inte bry sig dundret
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP