Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen


CITAT LXXV

Kom ! ska vi äta upp
varandra,
med våra ätstörningar.

Som vi inte kan sluta,
räcker vi i en evighet,
som kärlekskannibaler
och vampyrer,
livnär sig på varandra.

https://youtu.be/u2-7+qIIhLI



*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-03-06 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP