Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isomorfin


Ord & Visor

Jag vill, så
jag ser
bakåt och framåt,
och får problem.

Problemet ställer frågor.
Svaren ger lösningen.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-06 09:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Klartänkt !

Tack!
2019-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanonbra!
2019-03-06

    Mim
Älskar, så logiskt och bra!
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP