Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstå. Askonsdagen.

Kyrkklockorna klingar
det är gudstjänst nu.

Jag skulle varit där
jag skulle suttit
på bänken
på vänster sida
där jag brukar sitta.

Inte idag.

Ikväll skall jag
vara i en annan
kyrka, vara med
och sjunga och
sedan få ett kors av
sot på handen.

Det är askonsdagen idag.



Jag avstod från något,
kanske inte vad jag borde
avstått ifrån.

Avstår från att förebrå.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-06 10:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter som ett bra val.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP