Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG HAR INGET ATT FÖRLORA

jag har inget att förlora

för prestige är bara trams

men jag offrar inte sanningen

så att jag kan vara sams

jag har inget att förlora

verklig frihet finns däri

den är större än den sorten

som ju tillskrevs bob mc gee

 

inget anseende har jag

inget trevligt renommé

ingen status i parnassen

ingenting som folk vill se

men med himlens vind i ryggen

kan jag aldrig hamna fel

ingen fråntar mig min trygghet

ingen sätter Gud ur spel

 

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2019-03-06 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP