Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

overtyr

 

undan för undan

närmar sig morgonen

mitt gömställe

 

på drömmar tömd

känner jag mig

ensam, tom och tyst

vänder mig

så småningom

söker binda mitt vakna

med  nära ord

 

ur längtans jordmån

fångar jag ton efter ton

så färgas hjärtats regnbåge

i återtaget någonting

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-06 11:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Myskänsla över texten,
nyss läst för en väninna.
2019-03-07

  Fredrik P. VIP
Mycket igenkänning i fångande och vacker dikt.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg