Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långsamt bortdöende


GRAVE MORENDO - tanka

Ansikte målat

i gråbleka nyanser

med sorgens pensel

steg ekar i tomma rum

tystnadens känslomisär




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-03-06 18:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mörk tanka...
2019-03-11

    ej medlem längre
Så levande växer dina sorgsna ord i ljuset av din berörande text.
2019-03-10

  KattenKin VIP
Gillar den här, den har slottens fattigdom över sig. Framkallar coola bilder och tankeassociationer.
2019-03-09

  M.Eta
Sorgsen tanka!
2019-03-06

  Fulbergarn
tunga steg
2019-03-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och vemodig tanka! Ja dödens ansikte och tystnadens känslomisär...
2019-03-06

  Feliaxel VIP
Vackert vemod
2019-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Sorgen och saknaden är bortom orden, det enda som hörs är tystnaden!
Bra och tankeväckande text.
2019-03-06

  ULJO
Tunga men tänkvärda ord
2019-03-06

  Niliboy
Ja, många tvingas av det hårda livet att profilera sig som grå å sorgsna. Men visst finns en glädje att jaga!
2019-03-06

  Poeten Salvador VIP
Tänker att helvetet är att inte uppleva något
2019-03-06

  AiA Maria den fria
Tystnaden-säger allt

Tack!
2019-03-06

  Öknens Ros VIP
Dysterhet förmörkar sinnesstämning.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP