Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt som vuxen att inte kunna behålla någon inom sig.......utan att känna sig tom....


Ensam men ändå inte.....

Om endast
en handfull
känsla av dig

att du finns kvar
någonstans

sprida min egen
tillit att släppa
taget och känna

där långt inne
finns även du

inte bara
tomrum
och ett eko
av mig själv

i tankarna
behöver jag
måla en bild
av dig

Dråpslaget
har redan
skett!

i barnets värld
väntas ingenting!

I mitt vuxna jag
finns rädslan kvar...

att något
går förlorat
en aning
av Gud....
vill hjälpa

att stanna
upp vänta
in

följa med
på den
vandring

för att så
småningom
tillåta bilden
av dig

komma fram
och som ett
tecken

att jag finns
även utan
någon

precis som nu!
















Fri vers av Karin Rosberg
Läst 1038 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-06-21 18:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poetiskt fint - men budskapet ...
2014-01-05

  Glensan
Saknar ord, så gripande text......
2013-01-15

  Maria T
Du målar en fin bild av ensamhet och minnen
2008-05-13

  Lena Renman
Hej
Väl skrivet om att bli ensam..
Igenkännade

Lena
2007-05-29

    Camillaa
Värme du skriver med!
/ C *
2006-08-25

  Bodil Sandberg VIP
Varma och kloka ord det här! Jag känner det som om det är någon som försvunnit ur poetens liv och att nu måste man gå vidare...
2006-08-05

  Bodil Sandberg VIP
Där långt inne finns även Du...ja...visst bär vi på en rädsla...ständigt...en längtan efter någon...trots den ljuva ensamhetens stund...
2006-06-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!

Fina funderingar om att slitas mellan ensamhet och tillförsikt. Någon slags kamp med något, kanske en tro kan jag ana. Bra i alla fall. Hälsar vännen Fredrik
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg