Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtidskappa

 

Vad  skönare är än  drömmar fagra 

av ljusets präglan

ren 

 

Vad vore ljuset om mörkret gömt

vår livsgångs präglan 

skrovlig ful? 

 

dock kroppar med armar 

lyfta mot skyn i undran över plågan 

ensam så tydligt fel 

 

vem vore livet om präglan hängde

i sky ? 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-06 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP