Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CENSURIVRARNA

I Oslo under Quisling fanns en censor

Till honom tog man morgontidningen

Och han bestämde vad som sen fick stå där

Det verkar som om folk vill dit igen

 

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2019-03-06 15:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på patriarkatet.
Men inte som en diktatur.

Tack för din kommentar!
2019-03-06

  AKT VIP
Ja och i de svenska paralellsamhällena härskar patriakatets diktatur.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP