Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvilling

titta inte på din flickvän bara spring
om du känner att den tiden är kommen
och alla säger att du kommer göra det om och om igen
kom in i hemlighet jag är inte samma som jag var
sorgligt att se att du inte har förändrats någonting
du ser lika sliten ut och lever lika destruktivt nu
men du njuter av det, eller hur?

dina vänner kommer aldrig förlåta dig
men du vet att de ändå alltid kommer lita på dig
när du ber om deras hand när du ska begå dina brott
din flickvän kommer aldrig lita på dig
men du vet att hon alltid kommer förlåta dig
när du ber om hennes hem när du inte klarar dina straff

titta inte på dina vänner bara spring tillbaka hem
du skiter i ditt liv igen och flyr tillbaka till henne
nu när du ljugit för alla vilka har du då kvar?
men när jag såg pink floyd live på tvn
i någon annans vardagsrum
med alkohol, weed och små blå
undrade jag ändå på hur du hade det då
och vi väntar nog alla på dig ändå




Fri vers av kattdrottningen
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-06 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen