Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en fin väninna lämnat denna värld...


Människor

människor föds så som människor gör
människor möts och vi varann förför
vi dansar runt i solens sken
skrattar kramas och slingrar våra ben
vi är tillsammans i glädjerus
skapar letar och hittar på bus
tillsammans är vägen lättare att gå
målen blir inte så svåra att nå
glada över att leva med själar ljus
i solsken i regn och i vindens sus

när ljuset släcks och människor dör
känns livet tungt och själen skör
tårar rullar för saknad och sorg
den kärlek som fanns blir nu gömd i en borg
gråt ut den tomhet som spränger i bröst
skrik ut den saknad med klingande röst
vi gläds åt de stunder i livet vi fick
den kärleken som fanns i vår älskades blick
tomheten finns och den lämnar en smärta
minnen av glädje ska värma vårt hjärta
vila nu och låt livet föra
ty livet vet vad livet ska göra...




Fri vers av Vildkaprifol
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-06 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol