Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat mitt: jag

Låt oss höja ett glas rött
för ordens återkomst
Vår allas ångest
knackar på

min axel

som värker så

Jag är här igen
Ja, jag är tillbaka
nu

Jag är din igen
och det är som att

vi aldrig lämnade varann

Tillsammans i vått

Det knäcker till
en, två, tre gånger
Du bränner i mig

Vad väntar jag på?

Det smättrar inuti
ovädret är här nu
Och jag gömmer mig
ej

Tillsammans i torrt

Har du saknat mig?
Låt oss fylla det tomma,
med det meningslösa
igen

Sätt mitt hjärta i brand

Du, vid min sida
Jag är trygg i mig själv,
otrygg med mig själv

Vad väntar du på?

Livet i ett nötskal,
"det blir bättre med tiden"
Men tillbaka kommer du
alltid

Det smärtar inuti
och ovädret drar inte förbi
Obrydd i mina ansiktsuttryck
och

Jag må vara vilsen
men jag är jag

Hjärtat mitt
du värker i mig

Du är jag, jag är du


Vi är ett oss
Ångesten, i mig

Men vem är jag?




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-06 17:49



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Du är fantastisk.
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting