Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÖRKRET ÄR SVAG JÄMFÖRT MED LJUSETS STYRKAN. DAGS ATT GÅ RAKT MOT LJUSET


Nyfödd vår!

Grynning av våren går ut till ljuset

Ur pålgans sten hoppas alla se ljuset

Alltid har nyfödda trott på hopp ljuset

Grönt har jag alltid gillat, frihets ljuset

 

Andas frihet!

Inga  dörrar varar slutna för evigt

Så länge själen revolutionerar mot negativism-slaveri

Mörkret är svag jämfört med styrkan av ljuset

Dags att gå ut till ljuset

 

Ny född grön vår

Nyfödda gillar jag mest

Det påminner  om nytt nybörjarskap

På allt!




Fri vers (Modernistisk dikt) av MALVAA VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2019-03-07 08:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
med våren kommer ljuset, allt blir fött på nytt!
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP