Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New age

 

-Hörru vet du vad klockan är?
-Klockan? Det existerar ingen tid?
-Va?
-Nej, tiden är en illusion.
-Men va fan... jag ska gå på BIO klockan 21:00.
-Ja jo... Klocktiden finns för annars brakar samhället samman, men INOM oss är vi tidlösa.
-Men i helvete Anna, vilken sommarkurs gick du i år?
-"Mångudinnans tidlöshet, hitta ditt eviga jag, urkraftens Månsystrar."
-Jaså den... Hallå hallå, Jonas anropar Anna, är det någon hemma? Det lyser i fönstren.
-Lägg av! Annars skickar Gudinnan en katastrof på dig.
-Anna älskade, om några veckor blir det inläggning, jag känner dig.
-Abrus hemdon rake grox!!
-En förbannelse?
-Ja i HELLVITE!!!
-Skojar du nu..? Varför har köksklockan inga visare??
-Jag tog bort dom. Tiden existerar inte. Klockornas terror är över. Månens magi. Pånyttfödelse! Rex rulum saggiterraflux!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-06 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP