Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har glömt

Jag kan inte minnas hur mitt ansikte såg ut
innan linjerna från ditt leende fästes i det
Kan inte minnas skimret i mina ögon
innan dimman från dina när du nyss vaknat
började återspeglas i dem
Jag har glömt
Kanske för min skull
Kanske för din skull
Kanske för bådas skull
Det vore inte första gången glömska tog oss igenom dagen
Den ljuva, obärmhärtiga, grymma mänskliga makten att glömma




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-06 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson