Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


MAN BEMÖDAR SIG I ONÖDAN

man bemödar sig i onödan

ja, det är visst och sant

hur man än går på och skäller

gör jag inte likadant

jag är ståndaktig, principfast

lika hård som diamant

man bemödar sig i onödan

ja, det är visst och sant

 

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-03-06 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP