Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rolig turbulens

vända ut och in
upp och ned
på skinn och ben
och gator med
onsdag

gör vi lilla resan Lund - Malmö
för att träffa ett litet älvatroll
som är full av bus och skoj
och
på kvällen promenerar vi till buss
väntar på ny buss
bussar på motorväg
och cyklar sedan
genom regn och rusk

nu
sjunk ned
i vår röda soffa

en kopp te
och en Netflix filmfix
framför Tv!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-06 20:08



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Härligt att få pusta ut, eller hur! Efter jäkt - vila. Låter som att du förtjänade den.
2019-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om vardagsglädje!
Man kan få stora upplevelser med små medel.
2019-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
En härlig vardagsdag, med fina ingredienser, utan stora kostnader! Så skriver en levnadskonstnär!
2019-03-07

  Feliaxel VIP
Låter som en fantastisk dag
2019-03-07

  Respons VIP
Du är vardagens förtrollare!!!
2019-03-06

  lila fjäderblomman VIP
Hoppas ni fick en bra filmupplevelse! :)
2019-03-06

    ej medlem längre
~håller med~
2019-03-06

  ULJO
En god idé med en god film i soffan
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP