Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att måla poesi är lika viktigt för mig som att skriva. bokstäver har böjda former, men jag har fastnat i en väldigt <rak> fas av mitt tänkt.


BÖJNINGAR

ATT I AKTA NYTT
VET, INTE HELT LÄTT
TA KLIV AV LITET MÅTT
LETA
TITTA
INTE TALA
MEN I MÅLA
TANKEN FANN
ENKELT HITTAT




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-06 22:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
OJ, DU BJÖD OSS ”OBÖJ”
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel