Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sortens död bara absolut glömska kan orsaka.


Om att tyna bort



fast allt jag hade att skriva på var vatten

stranden och sanden,
bläcket i hornet,
pappret att skriva på

blotta minnet visste längre varken eller




Allt jag fick fram var ringarna på det där
vattnet som aldrig nådde några stränder





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-06 22:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En ambivalent tillvaro är inte det sämsta. Den kan innehålla stunder av skrivande eller att avstå från skrivande. Men aktiv är den nog ändå, aktivt görande och aktiv vila.
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP