Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag

Ett ord och jag brister.

En beröring och jag försvinner.

Säg allt jag vill höra, men låt mig inte veta.

Göm verkligheten innanför det hårda skal som skyddar din själ.

Låt ingen känna till hur svag du är.




Fri vers (Fri form) av Julia D
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-06 22:59



Bookmark and Share


  Stay Golden
Du har ett fint kvinno-hjärta
2019-03-06

  Domenico VIP
Fragilt...utplånande...
Sådana kan vi små människor vara i stunden...
En fin text om vår sårbarhet.
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Julia D