Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Parabel...

 

Apokryfisk

         Buffé

                Cybernetikens

                              Diaboliska

                                       Ejakulationer

                                                  Fjärrskådandet

                                                            Geniernas

                                                                Harangerade

                                                             Inkonsekvenser

                                                        Juvenila

                                                   Koryféer

                                              Lugubra

                                           Matematiker

                                              Nyanserar

                                                  Orakelmässiga

                                                           Profetior

                                                                Quantum Salis

                                                                      Raderar

                                                                 Sakrosankta

                                                              Tendenser

                                                          Utanför

                                                       Vishetens

                                                   Wall Street

                                                Xylocain

                                                 Ythärdar

                                                     Zygotens

                                                        Ångest

                                                     Ävenså

                                               Ödsligheten...

                                                      ...

 

                                                      




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-06 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En komplex text, bra
2019-03-07

    ej medlem längre
Applåd för ythärdar!
2019-03-07

    ej medlem längre
Det är de som jag kallar de bruna herrarna. De förstör allt det lekfulla. Raderar det heliga. Mördar ödsligheten. Den här är riktigt bra!
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP