Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armslängds avstånd

Armar som slappnar av längs varandra
Kanske är avståndet oss emellan inte längre

än så,
kanske kortare än

Ben som tvinnas och skälver




Fri vers (Fri form) av kjærlighetssanger
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-07 01:19



Bookmark and Share


  buchizapa
Vad fint. Jag tror jag också skrivit något med den titeln. Gillar de orden.
2019-03-09

  danne //
Avslappnande och en trygg övertygelse.
Ja lättsam på något sätt.

Men även något som dröjer sig kvar en längtan...

Den får en att längta själv här..

2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger