Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver ner dikter som handlar om stunder jag varit med om. Om jag inte hade skrivit ner orden som dyker upp i mitt huvud just då, hade de aldrig sparats. Oftast glömmer jag bort att jag skrivit ner dom och hittar de senare.


Lifeshots 53

Åh vad ont det gör
Att tvinga tillbaka tårar
Åh vad ont det gör
Att spänna alla muskler i kroppen
Hade du velat att jag grät
Jag vet att det var så
Du grät för mig
Under ytan
Varför gör det så ont
När vi fick sagt nästan allt
Du kunde dö utan att få saker sagt
För jag vet att du vet
Du vet allt jag inte sa
Fan va du förstod det jag inte sa
Jag vet att det var så
Du visste det med




Fri vers (Fri form) av Daniel Marton
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-07 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton