Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattavammel


Egen





Alla oskrivna blad
formats av knivskarpa skär
Vilken lögn att va fri
Unik och endast besvär

Släpp lös alla ramar
Gräv dig ut ur din box
Livet här ute
är skapat för oss

Bortom samhälles puls
Höres hjärtans slå
Andas luften till bredden
Låt var himmel var blå

När ni inte ser
Dansar flickan glatt
Somnar sedan ordnat
Ansvarsfull natt

Hälften fri
Hälften fångad
Leva vild
Eller ångrad

Allt snurrar fort
I takten som styr
I välfärdens centrum
Blir den blinde ej yr








Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-07 02:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Virvlande snurrande kaskad kastande i känsla och ton!
2019-03-09

  Stay Golden
Fick du allt ihopa de!
2019-03-07

  J P VIP
Hälften fri
Hälften fångad
Leva vild
Eller ångrad


- fina rader!
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem