Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känns

 

 

som att vänta ljus

 

vid spegelbilden

och bakom i den andra världen

 

ler tillfälligheterna

sina vackra, 

 

sitt kommande

rör sig sakta

 

genom

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-07 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP