Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet "Jo det är det"


En aning vår.

"Snart ska jag sitta och titta
när bladen vecklar ut sig och
blir gröna och sträcker på sig.

Är det inte helt fantastiskt?"









Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-07 07:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ett naturens under!
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP