Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Wednesday 52:nd of Marzipan 2049

 

 

Today you finally dared to play table tennis. No friend among your vaettir people wants to test this human game. So you had to make both Ping and Pong. We watched how fast you ran around the table... like a limegreen boomerang! From 2049 to the 1980's and back again in just some seconds!! Tougher will be enduring at least 21 rounds for each game... while keeping too many sweatdrops from landing on the racket. Splendid work, Tomiro! Soon you'll be able to drag this table outdoors... under shade of appletree brances!?! Uncle Timolas gets time playing the Pong next week...?

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-07 12:24



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hoho jo, utmaning till varje pris...! Har märkligt nog aldrig provat pingpong ute i vinddrag - kanske ej ens inne i korsdrag?! Fastän det snarast är just sällskap som jag och/eller Tomiro saknar.

Klurade först på att skriva hel dikt som en bordtennismatch, snarast ett game till 21 bollar vunna, där orden överglänser varandra från 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3 osv... men känns lite för omständigt ännu att genomföra ;-)
2019-03-09

  lodjuret/seglare VIP
Försök spela bordtennis utomhus om sommaren när det blåser mera än bara 'lätt'. Prova även att spela bangolf när det blåser och regnar. Du får garanterat spela själv på banan i sådant väder. Jag menar, vad är det för utmaning annars? Under vindstilla, svag bris, vackert väder en fin sommardag, då är väl 'vem som helst' till sin fördel?
2019-03-08

  TrollTörnTrappan VIP
Pigg på en smula PingPong på nytt!?! Har trots allt sin spänning och lagom mycket spring...

De tycks ha lyckats spela längre o längre ifrån bordet :
https://www.youtube.com/watch?v=i-ib1c62M3U

2019-03-07

  Nanna X
Kanske har Tomiro spelat Pong, ett av de äldsta dataspelen?
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP