Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millionärerna kallar svenskarna Lallade idioter.

Dessa är de nya rikedomarna av mänskliga värderingar.

Nya bostads klipp Millionärerna i Miljonstaden kallar svenskarna Lallade idioter. Tillräckligt gudomligt nog att kallas svenska språk dess svenskarna tallar till "lallande idioter"? när vi tallar svengelska för solidaritets och integrationens skull!

 

 

På nytt födas  våren och Bäckarna porlar kring koloniområden,

Under tåget rälser över den andra delen av postkolonial.

Gamla marken darrar, en frisk fritidsstuga väntar på mig då och då där.

Helsingborg hyreshem hem har kommit på en idé att man måste accepterar 2 timma i veckan vara umgås med sina grannar.

Den japanska träd blev sågad av någon kring jul, som markering mellan hyresgäster och proprietärer, där jag hade i tanke köpa,  

Grannar i lägenheterna med privat regim hälsar inte mera, dem är rädda bli angivna som samhällets skampålar.

Hemma på Östermalm i Stockholm svenskarna kallas på varandra som lallande idioter för den orsak att man tallar svengelska, med tanke på att föroreningarna är så höga det är underförstått att aktie och koncernägarna i den konservativa bostadsområde reser mycket i läta efter en mun av frisk luft, den Nya Djurgårdstaden där  bara för 7 år sedan pekade vi vårblommor kring nationalparken som det är oigenkännlig nu, det reste på sig en ny stad enda i Östersjön kanten under Lidingöbro.

Transporten till centrum är bekväm med bussar och eminenta ladys promenerar med sina små valpar till parker.

torsdag den 7 mars 2019

 

 

https://www.aftonbladet.se/a/ddxl8q?fbclid=IwAR2DQt4jqvOe4K_K4idnplr-DMrJ3B7LyBi1OKawwMi6PXA0tIyFwDS5RoQ

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-07 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP