Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim Al Abdallah


TIDEN GÅR FRAMÅT

Tiden går framåt

Det kan funka som tröst

Utom när sommar

går över i höst

Tiden går framåt

när vintern är svår

Framåt med stormsteg

mot värme och vår

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-03-07 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välrimmad dikt om tidens tand.
Nu vintern 2019 nått sin rand.
Så skönt att våren nu ska födas.
Och föregångar'n långsamt dödas.



2019-03-07

  Lottie Ålhed VIP
Vackert skaldat.
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP