Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensmoral?



Summan av kardemumman

Är att i den dyngigaste
av Gödselstackar

Växer de skitläckraste
av Jordgubbar

Om de inte fått för
Mycket av det goda




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-07 11:01



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
färgrik
smakrik
men doften
förvillar
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP