Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsparven


Lilla Gråsparv lilla gråsparv, är du glad idag? nej nej neeej.. det ä så grått så grått och småregnigt farbror, jag blir blöt och burrig och så... Ja ja lilla sparv lilla sparv.. det är synd det är synd, igår var det vår, men nu trycker du i ett snår.. men säj du är väl lite Glad min lilla fina vän ändå ändå? jo tack det pirrar på, och jag har mitt gäng polare, plus en Kaja som heter Maja.... hon du.. hon är stekhet just nu, 128 stycken uppvaktar henne, och hon har bett mej att vara Smakråd... och själv kör jag väl med min söta Roffe i år igen, vi har fått 37 ungar tillsammans genom snåren, jag menar åren... Tack för att du satte upp den fina sköna Holken åt oss, du är en bussig man du... säj är du lite Glad idag min vän? Jo jo lilla Olga det är jag väl, det är jag väl... men det är mycket strul i världen förstår du, det är inte alltid så lätt att va mänska.. Var inte ledsen mannen min.. du ä störtshysst, det ä bra vibbar i din trädgård, och glöm inte att ha fönstret öppet så vi kan lyssna på din sköna musik... John Lee Hooker, oj oj oj, jävlar den karln måste ha varit en Gråsparv i sitt förra liv, vilken pipa, vilket gung. vi gillar dej alla i flocken Allan... fan vilken grym snubbe du ä.. Tack lilla fina Olga, tack... kviddevitt kviddevatt...




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-07 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP