Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu

inte leva för mycket i det förflutna
inte gräva upp sånt som måste få förbli begravt
det som har varit har varit
och det går inte att ändra på

de allra värsta monstren finns i den egna själen
och kan man inte hålla dem där, där de hör hemma
och blicka framåt, gå vidare och leva i nuet –
då är man jävligt illa ute




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-08 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP