Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krokben

Man kan ramla
av andras fall,
där var en
gran som föll -
drog med en tall.




Fri vers av pappapoetdotter
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-07 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt rim. Om livets djupa.
När tall och gran tillsammans stupa.

2019-03-07

  danne //
om det var ombytta roller hade fru eller herr Gran stolt ståt pall! De är ju i vart fall lite robustare virke :) än en lätt fotad fröken tall ;)
Gillar den! Pappapoetdottir.

2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter