Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Son


Längtan bär min bön


nej, jag ångrar dig inte

ja, jag kommer alltid bära dig nära

så nära jag kommer och kan


nej, jag når dig inte

ja, jag respekterar att du tagit avstånd

jag låter dig sväva i utkanterna av mig själv


jag blickar upp mot natthimlen

och väljer ut den stjärna

som blinkar allra mest


det är min kärlek för dig

som vakar över oss 

vi som inte når fram till varann


nej, jag kan inte tro

att vi aldrig mer 

om återförsoning jag ber






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-07 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP