Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum är sorgen tung


Om jag fick beskriva det som hände med ett enda ord

som beskriver det obeskrivbara


som talar om hur jag dog där och då

om mitt hjärta som slets ut


stampades på tills bara skärvor återstod

skulle det vara ett kraftfullt skri


bara det, inget mer

för det finns inget kvar efteråt


bara ekot av ett barnaskratt

som blandas med en evig gråt











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-07 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP