Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moderskeppet!

Min son kallar mig det med ömhet.
Jag känner mig glad över det.

Han och även min dotter säger att jag ger kloka råd.
Om de vill ha min åsikt så varför inte.

Jag tränger mig aldrig på, utan de får komma och prata.
Tur vi inte har ett helt hav emellan till varandra.

De har båda haft sina egna stormar att reda ut.
Kommit till insikt om hur livet fungerar.

De älskar sina barn lika mycket som jag älskar dem.
Kärlek är det som är viktigast för oss alla människor.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-07 14:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlekens dörr som står öppen, det är dessvärre inte alla som har det så!
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP