Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Vart
är du
min sköna?

Vart
har du
tagit vägen?

Jag
väntar på dig
här vid korsningen

Jag
sitter här
med en öppen
famn

Vart
har du
tagit vägen?

Jag
väntar

Jag
väntar

du
har försvunnit
men jag
vill så gärna
träffa dig
vid korsningen.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-07 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson